L'homenatge a mossèn Pere Grau serà multitudinari

Els organitzadors estimen que hi assistiran més de 400 planencs

Mossèn Pere Grau i Andreu, que va morir el 4 de novembre del 2015, a l'edat de 83 anys, rebrà un acte d'homenatge aquest dissabte 16 d'abril. L'activitat està organitzada per les associacions de veïns i les entitats de les Planes, que han volgut fer un darrer acte de comiat a una de les persones que més ha fet pel barri en els darrers 50 anys. L'organització creu que se superaran els 400 assistents.

Aquest dimarts, 12 d'abril, el regidor i president del Consell de barri de les Planes, Joan Puigdomènech, i el president de l'Associació de Veïns de les Planes, Sergi Torres, han presentat els actes que s'organitzaran en aquest acte d'homenatge. Puigdomènech ha recordat que "mossèn Pere va ser una persona referent, tot el veïnat hi tenia una història familiar lligada a ell". 

Sergi Torres ha explicat que es tracta d'un homenatge que va sorgir el dia que es va fer la missa d'acomiadament a mossèn Pere. "Una de les característiques de mossèn Pere és que va ser capaç d'aglutinar a tota la gent, va fer que no hi hagués fronteres". I és que un dels trets distintius d'aquest acte d'homenatge és el fet que està organitzat per les associacions de veïns i entitats de les dues poblacions, Sant Cugat i Barcelona.

El programa d'activitats

L'acte se celebrarà a l'espai que provisionalment es dirà Espai Pere Grau (les pistes esportives). La jornada s'iniciarà amb una missa a les 11 hores en nom de mossèn Pere acompanyada amb música en directe a càrrec de l'Asociación Rociera Andaluza de Rubí. Tot seguit, actuaran l'Agrupació Cultural i Musical de les Planes, coneguda com La Banda, a les 11.45 hores, i el Grup Coral de l'Elèctric, a les 12 hores.

A les 12.30 hores es faran els parlaments, que aniran a càrrec de representants de les entitats, de les associacions de veïns, de l'Ajuntament i de la família. A les 13.30 hores s'inaugurarà el monument a Pere Grau i Andreu, i a les 14 hores es farà la paella popular de germanor. La paella té un cost de 3 euros i els tiquets es poden comprar fins aquest dimecres 13 d'abril, al Casal de les Planes, al Casal de Barri Can Rectoret o al Centre Cívic l'Elèctric.

Entre les 14 i les 16 hores es projectarà el documental a mossèn Pere de l'any 2007 i es podrà gaudir d'una actuació teatral a càrrec de CIA Playgrup Teatre i una actuació de ball a càrrec del Grup Bollywood Sundari. La jornada d'homenatge finalitzarà amb un llençament de missatges al cel.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem