L'Institut Leonardo Da Vinci protagonista del torn dels ciutadans al Ple

Dos membres de l'AMPA van assistir per fer palesa de les mancances del centre mitja hora abans del Ple municipal, on tots els ciutadans poden exposar els seus problemes

Aquest dilluns 19 de març, durant el torn dels ciutadans abans de la celebració del Ple a l'Ajuntament de Sant Cugat, dos membres del AMPA de l'Institut Leonardo Da Vinci van demanar a l'Ajuntament la seva implicació amb el centre.

Elsa Medina i Joan Robles, membres de l'AMPA, van exposar a l'Alcaldessa els greus problemes de seguretat, transport i manteniment que afecten a l'institut. Els pares expliquen que han tingut paciència, ja que pensaven que la construcció del nou institut no trigaria gaire. “Els pares hem estat comprensius però com que de moment no està llest el nou institut volem una solució. Reclamem que no ens deixin a la mà de Déu perquè, encara que estem allunyats, som un centre de Sant Cugat i tenim els mateix drets que la resta”.

Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat, va explicar que s'està retardant un procés que ja s'havia enllestit i com Ajuntament es poden responsabilitzar de tot l'entorn, però no poden entrar on es competència d'altre departament. Malgrat això, va deixar ben clar que seguirien treballant perquè “tots els nens tenen dret a tenir un bon institut”.

Esther Salat, regidora d’Educació, va afirmar que hi ha pendent una reunió per posar sobre la taula tots aquests problemes. “Estem abocant totes les energies i, anant tots els implicats de la mà, trobarem solucions”. Fent referència al tema del transport. En aquest sentit, Conesa va explicar que s'està estudiant una ruta escolar alternativa amb transport urbà.

Al finalitzar el Ple, Elsa Medina es va mostrar optimista amb la resposta de l'Ajuntament. “Aquesta era la resposta que esperàvem, però volem terminis.Tindrem la paciència que calgui però que l’Ajuntament es mobilitzi amb aquest tema”, va concloure Medina.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem