Els florestans decidiran en què es gasten 80.000 euros

Els veïns de la Floresta votaran al setembre quins projectes volen tirar endavant amb els diners de lliure disposició

Els veïns de la Floresta podran decidir a què es destinen els 80.000 euros de lliure disposició dels quals disposa el districte durant aquest 2016 i que es gestionen a través del Consell de Barri. Amb la voluntat d’obrir el procés al màxim nombre de florestans i conèixer les necessitats reals de l’entorn, el Consell convida tots els veïns i associacions a presentar els projectes que creuen necessaris per al barri.

Els requisits per a les propostes són que tinguin visió de barri, que siguin factibles econòmicament i tècnicament i que responguin a una necessitat real de la Floresta. Els veïns poden fer arribar els seus projectes, que han de tenir un cost màxim de 20.000 euros, fins al dia 1 de juny.

Per fer-ho, es pot omplir un formulari en paper a l’OAC de la Floresta, omplir un formulari a través del web del Consell de Barri o enviar un correu electrònic.

Decisió dels florestans

Del 2 al 15 de juny es farà la validació tècnica per part dels tècnics de l’Ajuntament de Sant Cugat. Un cop feta la validació, el 22 de juny hi haurà un consell de barri extraordinari on totes les persones i col·lectius que hagin presentat un projecte el podran exposar en públic per a tota la ciutadania. Durant l’estiu s’exposaran tots els projectes validats.

La decisió final de quins projectes es tiraran endavant amb els diners de lliure disposició recaurà en tots els veïns. I és que els dies 29 i 30 de setembre és durà a terme la votació final, que serà presencial amb una urna que s’anirà passejant per la sortida del col·legi La Floresta, el Centre Social i Sanitari i la plaça de l’Estació. Cada persona haurà de votar els tres projectes que més li agradin.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem