La Baixada d'Andròmines de la Floresta ha superat el rècord en nombre de participants

La segona volta de la baixada d'andròmines ha hagut de ser anul·lada a causa d'un accident

La Floresta ha celebrat una nova edició de la popular baixada d'andròmines aquest dissabte, 23 de juliol. Una activitat organitzada per El Senglar Cultural que ha comptat amb la col·laboració del Teatre Auditori Sant Cugat.
 

Enguany, s'han presentat 14 andròmines batent el rècord en nombre de participants en comparació a les edicions anteriors. El recorregut s'ha fet des de l'avinguda Verge de Montserrat i els participants muntats en les seves andròmines han descendit per la baixada de Can Llobet. 

Al començament de la segona volta de les baixades, una andròmina ha topat amb els seus cinc ocupants  a 75 km/h i han requerit assistència mèdica, cap d'ells en situació de gravetat. Tres dels ocupants han resultat amb ferides lleus i cremades al cos; un dels ocupats ha requerit cures sanitàries al mateix lloc dels fets i l'últim a estat traslladat a la Mútua de Terrassa per contusions i danys cervicals. 

Al no haver-hi més servei sanitari disponible, la segona baixada ha estat cancel·lada i s'ha prosseguit amb l'entrega de premis. Les andròmines guanyadores han estat Troner 2 (més ràpida) i l'Avioneta (més original).

Mireu les millors imatges del cap de setmana

Mireu les millors imatges de la Festa Major de la Floresta

La segona baixada d'andròmines ha estat cancel·lada a causa d'una topada FOTO: Sergi Baixas
Més informació
 
Comentaris

Destaquem