Exitós primer cap de setmana de Festa Major a la Floresta

L'organització valora com a "molt positiu i participat" els tres primers dies de celebració al barri santcugatenc

El primer cap de setmana de Festa Major a la Floresta ha estat "tot un èxit". Així ho assegura des de l'organització, el Senglar Cultural, Sílvia Llombart. "Ha estat un èxit de convocatòria; estem molt contents de veure que la feina feta té sentit", afegeix.

Entre els encerts, Llombart assenyala el canvi d'ubicació del pregó, que se celebrava davant el centre sociosanitari del barri. "Patíem, per si no agradava el nou lloc, però va ser fantàstic. Hem vist que és un espai a recuperar", ha explicat. Un aspecte, el de recuperar espais, que Llombart ha destacat com a punt a reforçar, per "descentralitzar la festa, fent-la arribar a més llocs".

Pel que fa a la resta d'activitats d'aquest primer cap de setmana, del 15 al 17 de juliol, Llombart ha destacat l'èxit de participació en les diferents propostes. "No hi ha hagut cap activitat que hagi punxat", afirma, destacant com a "brutals" les Olimpíades bandarres de dissabte, i "un èxit rotund els concerts de la nit".

D'aquest diumenge n'ha destacat la participació en la Cursa popular. "Per primer any deixava l'asfalt per passar a muntanya, i ha tingut molt bona acollida; si l'any passat eren 90 participants, aquest any s'han inscrit 160 persones", ha detallat. I pel que fa a les activitats esportives, tot i apuntar que no han estat massives, sí que n'ha destacat que "han estat molt inclusives, perquè tots els qui estaven a la piscina s'han apuntat a participar".

Ara, la Floresta encara el repte d'allargar la Festa Major durant la setmana. "És el primer any que fem activitats durant la setmana, i caldrà veure com respon la gent", explica Llombart. I mentre, "tots esperant les activitats consolidades, que el cap de setmana vinent, és el plat fort de la festa!", clou.

Mireu les imatges que ha deixat el primer cap de setmana de Festa Major a la Floresta.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem