Les Olimpíades més bandarres animen la Floresta

Carreres de sacs, curses de menjar síndries i 'tragabolas' humà són algunes de les activitats de l'activitat de Festa Major al barri

La III edició de les Olimpíades Bandarres s'ha celebrat a la Floresta aquest dissabte, 16 de juliol, com a una de les activitats principals de la Festa Major del barri.
 

Els jocs de colles, organitzats per la Comissió Bandarres, han començat a les 10.00 h del matí a les pistes poliesportives de Can Llobet. Malgrat que estava previst la participació de quinze colles, finalment n'hi ha hagut una que no s'ha presentat. Tot i així, la resta de grups formats d'entre sis i deu membres majors d'edat, han continuat segons el programa.
 

Els concursants de les Olímpiades havien d'aconseguir punts a través d'una gran varietat de proves que anaven de les tradicionals curses de sacs a fer explotar globos amb diferents parts del cos, passant per concursos de rapidesa per acabar-se síndries i gots de cervesa amb el menor temps possible.

Els jocs de colles, organitzats per la Comissió Bandarres, s'han celebrat a les pistes esportives de Can Llobet FOTO: Haidy Blanch

Pere Lecha, membre del Senglar Cultural, l'entitat coordinadora de les activitats culturals de la Floresta i encarregada d'organitzar la Festa Major del barri, explica que "fa tres anys vam començar amb aquestes olimpíades i cada edició s'hi apunta més gent. Aquest any, fins i tot, em tingut colles en reserva ja què organitzar proves amb més de 15 grups és logísticament impossible de coordinar". 

Els participants, després de les Olimpíades, han pogut gaudir d'un dinar popular a les mateixes instal·lacions a càrrec de Guerrilla del Pan i el Senglar Cultural.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem