La PAHStc es torna a manifestar pels carrers de Sant Cugat

Una quinzena de membres de l'associació ha sortit al carrer per demanar la dació en pagament dels 4 santcugatencs afectats per les hipoteques

La Plataforma d'Afectats per les Hipoteques (PAHStc) s'ha tornat a concentrar aquest dilluns 27 d'agost al matí per demanar la dació en pagament per a 4 santcugatencs que no poden fer front al deute de les seves hipoteques. Com ja van fer el passat 22 d'agost, una quinzena de membres de l'associació s'han concentrat davant les oficines de Catalunya Caixa de la Plaça de Sant Pere i la del carrer Villà, on els afectats hi tenen les hipoteques.

Els integrants de la PAHStc han repartit fulletons informatius entre els assistents a la concentració. Com ja van informar a l'última manifestació, la plataforma té previst fer manifestacions setmanalment fins que aconsegueixin la dació en pagament de les hipoteques, és a dir, que el deute quedi saldat quan els habitatges s'entreguin als bancs.

Altres accions

La PAHStc es reuneix cada dijous a les 20 hores al Casal Popular la Guitza per donar a conèixer l'Associació i informar de les protestes que tenen organitzades. Entre d'altres, tenen la intenció de manifestar-se setmanalment i no descarten assistir a un Ple Municipal per fer sentir la seva veu al govern de la ciutat. També veuen amb bons ulls establir una acampada per arribar a les seves fites.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem