La senyalització de Sant Cugat, el que pitjor valoren els ciutadans

A l'altra banda, el millor valorat pels santcugatencs és els parcs i zones verdes de Sant Cugat

La senyalització ha estat l'aspecte de Sant Cugat que pitjor han valorat els santcugatencs en la darrera Onada de l'Observatori Sociològic, realitzada el passat mes d'octubre. 

L'enquesta, que s'ha fet a 1.000 santcugatencs de diferents edats, sexe i barris, ha preguntat pels aspectes generals del municipi. En aquest cas, la senyalització, ha estat el que pitjor han valorat els enquestats amb un 6,8. 

Tot i que la xifra final roça el notable, un 29,9% dels enquestats consideren que la senyalització de Sant Cugat és regular i el 5,5% que és poc positiva. Per contra, el 48,6% la valora com a bastant positiva i l'11,9%, molt positiva. 

A la banda contrària, els parcs i zones verdes de Sant Cugat s'han endut la millor puntuació amb un 8,1. I és que dels enquestats, el 37,4% considera aquest aspecte de la ciutat com a molt positiu i el 52,3% com a bastant positiu. 

Seguint aquesta línia, en la segona posició dels més ben valorats, hi ha les zones de joc infantil, que han obtingut un 7,7, després que el 47,1% dels enquestats valori aquestes zones com a bastant positives i el 26,3% com a molt positives. 

L'enquesta també ha preguntat sobre l'oferta cultural i d'oci, l'oferta esportiva i la recollida d'escombraries. En aquest cas cal destacar que els santcugatencs han valorat aquest servei amb un 7. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem