Els santcugatencs li posen un 7,5 a l'estat general de la ciutat

La dada es desprèn de l'última onada de l'Observatori Sociològic, realitzada l'octubre del 2017

Un 7,5. Aquesta és la nota mitjana que han donat els santcugatencs a l'estat general de la ciutat. La dada es desprèn de la darrera onada de l'Observatori Sociològic, realitzada per l'empresa dep Institut l'octubre passat a 1.000 santcugatencs. 

En concret, el 64,7% dels enquestats han valorat l'estat de la ciutat entre un 7 i 8, i el 19,8% li han atorgat entre un 9 i un 10. Un 11,5% dels enquestats li han donat l'aprovat just. 

Aquesta no és la primera vegada que l'estat de Sant Cugat és valorat amb un 7,5, ja que en l'onada realitzada el desembre del 2013 va rebre la mateixa puntuació. El que sí que cal destacar, però, és que el 7,5 és la nota més alta rebuda des de l'octubre del 2002, quan van iniciar-se les onades de l'observatori sociològic.

Com ja és habitual, l'enquesta segrega els resultats per barris, sexe i auto posicionament ideològic. En aquest cas cal destacar que els veïns de Can Mates i Volpelleres són els que millor valoren l'estat de la ciutat, amb un 7,9. Per contra, els veïns de la Floresta i les Planes li atorguen un 6,9 a la ciutat.

Aquesta ha estat la 35a onada de l'Observatori Sociològic. Una onada que ha preguntat per diversos aspectes del municipi. La satisfacció de viure-hi, la confiança amb les institucions o els serveis del municipi són algunes de les preguntes que s'han realiztat als enquestats.  

Més informació
 
Comentaris

Destaquem