La Xarxa de Centres Culturals integra el Centre d'Art i Cultura Contemporània

Els set equipaments que s'aixopluguen sota aquest projecte obren el nou curs amb desenes de cursos i tallers

La conferència té lloc al Xalet Nedre. FOTO: Arxiu La conferència té lloc al Xalet Nedre. FOTO: Arxiu
La Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat (XCCP), integrat per la Casa de Cultura, el Casal de Mira-sol, el Casino de la Floresta, el Casal de les Planes, el Casal TorreBlanca, el Xalet Negre i el nou Centre d'Art i Cultura Contemporània, enceta el nou trimestre de cursos i tallers. Els set equipaments han previst, coincidint amb el nou curs, que s'estendrà entre el gener i el març de 2015, més de 160 propostes repartides entre cursos, tallers i monogràfics i més de 2.000 places.

Noves tecnologies, idiomes, dansa, alimentació, pintura, art, sostenibilitat, expressió, monogràfics per cercar feina, música, són algunes de les propostes previstes per als següents tres mesos. El programa que s'ha dissenyat perquè tots els perfils hi tinguin cabuda, des dels nens, a joves i adults. Les famílies monoparentals i nombroses tenen el 20% de descompte i els usuaris una bonificació del 10% la T-Jove.

Més sobre la Xarxa
La XCCP treballa per dinamitzar la cultura del territori en tres grans línies de treball: oferir una programació cultural adequada a les necessitats del seu entorn, i en la qual tenen un paper important les iniciatives de la societat civil, donar suport a les entitats en el desenvolupament de les seves activitats culturals i participar activament en el cicle festiu de cada territori.

Serveis de la Xarxa
Aquests espais també han de servir per la cessió pública d’espais i recursos, l'allotjament d’entitats i associacions, la dinamització de la cultura popular i tradicional i poder oferir una programació cultural estable de petit format. A més, el col·lectiu també brinda un servei de suport específic a entitats i col·lectius d’àmbit cultural.

Consulta tots els cursos

 
Comentaris

Destaquem