contingut promocionat
DECASA Sant Cugat de Pintures Logo

 

 

Els colors que necessites per pintar casa teva amb un estil minimalista

Per aconseguir imprimir a la nostra llar un estil minimalista podem escollir uns mobles específics, però també ho podem fer amb la pintura que trobaràs a Sant Cugat de Pintures del Grup DECASA

L'estil minimalista és molt popular en l'actualitat perquè els valors que transmet lliguen molt amb el que busca la gent avui en dia: senzillesa, autenticitat i elegància. A més, amb aquest estil els espais semblen més grans, clau en les cases petites d'avui.

  Compra la teva pintura, ara

Per aconseguir imprimir a la nostra llar un estil minimalista podem escollir uns mobles específics, però també ho podem fer amb la pintura. A Sant Cugat de Pintures trobaràs les pintures que més t'ajudaran a trobar l'estil minimalista a casa teva

Quines pintures necessites per a un estil minimalista?

Basant-se en un dels colors tendència de l'any passat, Isaval recomana pintar les parets amb color Latte. Aquestes tonalitats ens embolcallen en una simplicitat i serenitat i ens conviden a reflexionar sobre la importància de fer el nostre dia a dia més simple.

Amb el color Latte, connectem amb la pau interior i ens ajuda a enfocar-nos en el que realment és essencial per a alliberar-nos de les coses supèrflues.

El color latte de Jotun el trobaràs a Sant Cugat de Pintures del Grup DECASA. FOTO: Cedida

El color latte de Jotun el trobaràs a Sant Cugat de Pintures del Grup DECASA. FOTO: Cedida

D'altra banda, la marca de pintures Jotun ofereix una col·lecció perfecta per a les cases minimalistes. Serene presence aprofita les sensacions que ofereixen els colors pastels i verds calmants per aportar simplicitat, relaxament i ordre a la nostra vida.

Les pintures de Jotun les trobaràs a Sant Cuga de Pintures del Grup DECASA. FOTO: Cedida

Les pintures de Jotun les trobaràs a Sant Cuga de Pintures del Grup DECASA. FOTO: Cedida

Aquesta col·lecció és ideal per a l'estil de vida modern on casa nostra també ha de complir la funció d'espai de treball. Amb les tonalitats que proposa Jotun en aquesta col·lecció, serem capaços de refrescar la ment i concentrar-nos en les nostres tasques diàries.

Trobaràs aquestes pintures a Sant Cugat de Pintures, la teva botiga Decasa a la teva ciutat.

  Compra la teva pintura, ara

DECASA pintures: Interior de la botiga de Sant Cugat

 

 

 
Comentaris

Destaquem