contingut promocionat
Mood logo

 

 

Disseny d’entorns segurs. Tot el que et cal saber

Mood Seguretat és una empresa especialitzada en el disseny d’entorns segurs en l’àmbit residencial

Mood Seguretat és una empresa especialitzada en el disseny d’entorns segurs en l’àmbit residencial. El servei està dirigit als propietaris de pisos en alçada, baixos i àtics, cases adossades i habitatges independents que vulguin disposar de solucions professionals i efectives en l’àmbit de la seguretat. Entenen que la seguretat residencial no es pot contemplar des d’una visió de producte i estan plenament convençuts que oferir un servei integral de consultoria residencial proporcionarà al client l’oportunitat de prendre millors decisions, amb efectivitat i sostenibilitat, i disposarà d’una visió, pla d’acció i objectius ben definits que permetin una implementació de la solució sense desviacions econòmiques.

Metodologia @Genoma del Robo

Mood Seguretat treballa sota la metodologia de @Genoma del Robo amb els següents objectius:
    • Protecció: Disposar d’un sistema de protecció segur i eficaç.
    • Tranquil·litat: Acabar amb la intranquil·litat dels propietaris, augmentant el seu sentiment de seguretat.
    • Dissuasió: Dissuadir al lladre i evitar que dugui a terme el robatori.

Aquesta metodologia ens permet analitzar, identificar i diagnosticar per després dissenyar i implementar solucions de seguretat adequades a les necessitats de cada client. Ens permet conèixer el risc real de robatori i intrusió. El coneixement i especialització en seguretat mecànica i electrònica permet dissenyar solucions innovadores, personalitzades i certificades. Posen a disposició dels clients les millors solucions en seguretat física, mecànica i electrònica gràcies a l’experiència dels professionals i partners de Mood i la confiança de despatxos d’arquitectura que els sol·liciten col·laboració en els seus projectes.

Aquestes solucions de seguretat estan dissenyades per augmentar el temps de resistència, coneixements i exposició que l’agressor necessita per atacar casa nostra. D’aquesta manera, els propietaris poden sentir-se segurs i estar segurs. Mood Seguretat és una empresa familiar amb una trajectòria a la seguretat privada de més de 35 anys.

Telf. 934253232 | 610734215
web www.moodseguridad.com

Tracte personalitzat als clients

 
Comentaris

Destaquem