contingut promocionat
Corp immobiliaria cerdanyola

 

La promotora d'habitatges que pensa en tu

La nova promoció d'obra nova de Corp a Cerdanyola pretén impulsar un estil de vida més saludable gràcies a un concepte innovador: la "Comunitat Saludable"

En una societat que ens impulsa a estils de vida que sovint ens dificulten a l'hora de trobar espais pel nostre benestar físic i emocional, la promotora Corp ha decidit emprendre una iniciativa innovadora i pionera tant a Espanya com a Europa.

El seu nou model de "Comunitat Saludable" ja es troba en marxa al municipi d'Esplugues de Llobregat i actualment la promotora està treballant per implementar-lo a Cerdanyola del Vallès i a altres municipis de la província de Barcelona, on Corp està finalitzant les obres de construcció de les seves noves promocions "Porta Barcelona", al barri de Sant Martí de Barcelona, "Nou Barcelona" al districte de Sant Andreu del mateix municipi, "Les Terrasses" en Sant Boi de Llobregat i "Abrera Park" a Abrera, entre d'altres.

  Demana informació, ara!

 

Salut, benestar i sostenibilitat

Els pilars en els quals es fonamenta aquesta iniciativa són l'activitat física, la gestió emocional, el descans i la nutrició FOTO: Cedida

Els pilars en els quals es fonamenta aquesta iniciativa són l'activitat física, la gestió emocional, el descans i la nutrició FOTO: Cedida

Els pilars en els quals es fonamenta aquesta iniciativa són l'activitat física, la gestió emocional, el descans i la nutrició. La intenció rere el concepte de "comunitat saludable", en paraules d'Eduardo Martín, de Corp, és la de "dotar d'eines a les persones per tal que puguin portar una vida saludable, si és el que desitgen. A través de tallers i activitats sense haver de sortir de casa seva, fet que, a més", afegeix, "contribueix a la protecció del mediambient".

La proposta es fonamenta en la facilitació d'espais en el propi complex residencial, com gimnàs, piscina, coworking, coliving, pista de pickleball o padel, etc., així com una àmplia oferta de classes dirigides, ioga, tallers de nutrició i mindfulness, entre moltes altres activitats que aquest nou concepte d'habitatge proposa.

Els cursos estan focalitzats a capacitar els residents amb els coneixements necessaris perquè siguin ells mateixos qui puguin crear els seus propis hàbits de vida saludable, adaptats a les seves necessitats i estils de vida: sessions amb professionals per crear rutines de gimnàs, la pràctica d'esports, classes dirigides i tallers de nutrició, meditació i relaxació, els quals està demostrat que contribueixen a una millora en la qualitat de vida dels qui ho practiquen, afavorint una millora de l'estat anímic i el sistema immunitari de les persones, entre molts altres beneficis.

El projecte cerca, no únicament proporcionar coneixements pràctics als residents dels seus habitatges, sinó també crear un espai comunitari on la salut es promogui de manera activa i sostenible i on es desenvolupin millors relacions interpersonals i un estil de vida més saludable i conscient.


"Democratitzant" l'accés a serveis

El seu nou model de "Comunitat Saludable" ja es troba en marxa FOTO: Cedida

El seu nou model de "Comunitat Saludable" ja es troba en marxa FOTO: Cedida

Corp representa la primera promotora immobiliària que ofereix habitatges d'alta qualitat amb serveis a preus molt accessibles. La proposta d'habitatges d'obra nova de Corp integraran, a partir d'ara, aquest model pioner de forma completament gratuïta per als residents, amb formats d'activitats per a tots els públics. D'aquesta manera, el que es pretén és "democratitzar" l'accés a serveis als quals normalment només s'hi pot accedir de forma privada i, sovint, pagant preus elevats.

De la mateixa manera, el fet de tenir-ho accessible i de no haver-se de desplaçar lluny del domicili, també fomenta la participació, gràcies al fet que no es requereixen grans desplaçaments ni inversions de temps per fer-ho, fet que promou la integració d'aquesta mena d'hàbits i rutines en les nostres vides de manera senzilla i orgànica.

Així mateix, aquesta nova visió d'habitatges promou la socialització i l'enfortiment de la comunitat, gràcies a les relacions i vincles que es generen entorn dels espais comuns, activitats i serveis posats a disposició dels residents.

Finalment, la proposta compta amb un enfocament empoderador, sota la intenció de dotar les persones amb les eines, coneixements i habilitats per tal de capacitar-los en la cura del seu benestar. Oferint-los tota la informació i recursos necessaris per poder cuidar-se, també de manera autònoma, a través dels tallers, classes dirigides i espais habilitats pels residents.

Un nou concepte d'habitatge és possible FOTO: Cedida

Un nou concepte d'habitatge és possible FOTO: Cedida


Una promoció amb serveis prèmium: Cerdanyola Centre

Els habitatges d'obra nova Cerdanyola Centre s'ubiquen en una zona cèntrica del municipi, molt a prop de l'estació de tren, i consten d'entre una i fins a tres habitacions per habitatge. Les zones comunes inclouen piscina, gimnàs i una sala multiús adaptada a les necessitats dels seus residents. A més, alguns dels serveis que aquesta promoció ofereix són: espai coworking, servei de consergeria, pàrquing i una àrea de descans i relaxació.

La promoció consta de noranta-un d'habitatges en la seva primera fase, cadascun d'ells equipat amb terrassa o balcó, electrodomèstics i elements que garanteixen l'eficiència energètica d'aquests, com un sistema d'il·luminació tipus LED, climatització per aerotèrmia i certificació energètica tipus A.

Els habitatges, dissenyats sota el concepte d'elegància i modernitat, ofereixen el nivell de qualitat i avantguardisme que caracteritza tots els projectes de Corp. De la mateixa manera, proporcionen l'accessibilitat a serveis, comerços i espais naturals propers, així com faciliten la connexió amb Barcelona, que es troba només a 10 km del municipi vallesà.

Els materials amb els quals han estat construïts són de primera qualitat, fet que afavoreix l'aïllament i hermeticitat dels habitatges, proporcionant la intimitat i caliu que qualsevol llar necessita per afavorir el descans i la desconnexió dels seus habitants.


Promotora líder a Catalunya

A través de tallers i activitats sense haver de sortir de casa seva, fet que, a més", afegeix, "contribueix a la protecció del mediambient" FOTO: Cedida

A través de tallers i activitats sense haver de sortir de casa seva, fet que, a més", afegeix, "contribueix a la protecció del mediambient" FOTO: Cedida

El Grup Corp ofereix als seus clients habitatges amb alts estàndards de qualitat i on les zones comunes i els serveis de valor afegit tenen un gran paper protagonista. De la mateixa manera, a Corp prioritzen l'eficiència energètica i la conservació de l'entorn natural, comprometent-se a promoure estils de vida més sostenibles entre els seus residents i a col·laborar amb les comunitats locals. La sostenibilitat és un dels seus valors primordials.

Els seus habitatges són exclusius, sostenibles i segueixen les darreres tendències en llar, així com compleixen amb els estàndards de qualitat més exigents. A Corp es dediquen a transformar la forma en què vivim, oferint facilitats i espais per promoure una millor qualitat de vida, benestar i salut. Es tracta d'un compromís envers la vida, apropant els serveis a les persones, i no a l'inrevés.

Amb més de trenta anys d'experiència en el sector de l'habitatge, aquesta promotora ha sabut marcar la diferència i crear un nou concepte d'habitatge que aconsegueix recuperar la idea de comunitat, posant la vida i el benestar al centre.

"El Mirador d'Esplugues", la primera promoció d'habitatges d'obra nova que incorpora aquest enfocament de "Comunitat Saludable", ja s'ha convertit en un cas d'èxit que ha donat el tret de sortida als pròxims projectes de la promotora entorn aquesta visió comunitària, sostenible i que afavoreix la salut i benestar dels seus residents.

  Demana informació, ara!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem