contingut promocionat
DECASA Sant Cugat de Pintures Logo

 

 

La teva botiga de pintures de confiança a Sant Cugat, DECASA Pintures

En aquesta botiga de pintures de Sant Cugat trobaràs pintures de qualitat per a imprimir l’estil que vulguis a casa teva

Estàs buscant pintura per renovar les parets de la teva llar i donar-li un nou aire? A Sant Cugat de Pintures del Grup DECASA trobaràs pintures de qualitat per a imprimir l’estil que vulguis a casa teva.

La pintura per a l'estil de la teva llar

L’estil minimalista és molt popular en l’actualitat perquè els valors que transmet lliguen molt amb el que busca la gent avui en dia: senzillesa, autenticitat i elegància. Basant-se en un dels colors tendència de l’any passat, Isaval recomana pintar les parets amb color Latte.

Aquestes tonalitats ens embolcallen en una simplicitat i serenitat i ens conviden a reflexionar sobre la importància de fer el nostre dia a dia més simple. D’altra banda, la marca de pintures Jotun ofereix una col·lecció perfecta per a les cases minimalistes. Serene presence aprofita les sensacions que ofereixen els colors pastels i verds calmants per aportar simplicitat, relaxament i ordre a la nostra vida.

Per altres estils, també trobaràs la pintura encertada a la botiga del Grup DECASA, Sant Cugat de Pintures.

DECASA pintures: Interior de la botiga de Sant Cugat

 
Comentaris

Destaquem