contingut promocionat
Mood logo

 

 

Un dels millors especialistes en disseny de sistemes de seguretat de Sant Cugat

Mood Seguridad és una empresa especialitzada en el disseny d’entorns segurs en l’àmbit residencial

Busques una empresa especialitzada en el disseny de sistemes de seguretat en l’àmbit residencial? Mood Seguridad, amb seu a Sant Cugat, és una opció que has de tenir en compte si vols protegir casa teva.

  Demana informació, ara!

A qui va dirigit el servei de Mood Seguridad?

Els propietaris de pisos en alçada, baixos i àtics, cases adossades, habitatges independents i residencial exclusiu que vulguin disposar de solucions professionals i efectives en l’àmbit de la seguretat poden confiar en el servei d'aquesta empresa amb més de 35 anys d’experiència en el sector.

Per a aquesta companyia, la seguretat residencial no es pot contemplar des d’una visió de producte i estan plenament convençuts que oferir un servei integral de consultoria residencial proporcionarà al client l’oportunitat de prendre millors decisions, amb efectivitat i sostenibilitat, i disposarà d’una visió, pla d’acció i objectius ben definits que permetin una implementació de la solució sense desviacions econòmiques.

Amb quina metodologia treballa aquesta empresa?

Mood Seguridad treballa sota la metodologia de @Genoma del Robo amb els objectius següents:
    • Protecció: Disposar d’un sistema de protecció segur i eficaç.
    • Tranquil·litat: Acabar amb la intranquil·litat dels propietaris, augmentant el seu sentiment de seguretat.
    • Dissuasió: Dissuadir al lladre i evitar que dugui a terme el robatori.

Aquesta metodologia permet analitzar, identificar i diagnosticar per després dissenyar i implementar solucions de seguretat adequades a les necessitats de cada client i permet conèixer el risc real de robatori i intrusió.

El coneixement i especialització en seguretat mecànica i electrònica permet dissenyar solucions innovadores, personalitzades i certificades. Posen a la disposició dels clients les millors solucions en seguretat mecànica i electrònica gràcies a l'experiència dels professionals de Mood.

Temps: Factor clau per evitar un robatori

Els dissenys i les solucions de seguretat que implementa aquesta empresa estan dissenyades per a augmentar el temps de resistència, coneixements i exposició que l'agressor necessita.

Per a incrementar el temps de resistència i, per tant, reduir la possibilitat que es produeixi un robatori, Mood Seguridad posa a disposició del client final, d'estudis d'arquitectura i d'interiorisme, l'experiència en el disseny d'entorns segurs.

Com augmentar el temps de resistència?

En els projectes de seguretat residencial sempre recomanen la instal·lació de portes de seguretat certificades UNE EN1627:2021 a l'entrada, a l'accés des del garatge de l'habitatge i sobretot per dissenyar una zona refugi on els residents puguin estar fora de perill d'una possible intrusió. Aquestes portes poden ser simples, de doble fulla o corredisses i els acabats es poden personalitzar segons el gust de cada client.

Portes de seguretat de Mood Seguretat. FOTO: Cedida

Portes de seguretat de Mood Seguridad. FOTO: Cedida

Com a element diferenciador Mood incorpora l'electrònica i la detecció anticipada a les portes de seguretat. Aquesta tecnologia marca la diferència en els intents d'intrusió, ja que dissuadeixen al lladre amb l'activació de leds exteriors i sirenes, amb la integració de l'electrònica en el sistema de seguretat i amb la comunicació de l'intent d'intrusió a la Central Receptora i mòbil del client.

Portes de seguretat de Mood Seguretat. FOTO: Cedida

Portes de seguretat de Mood Seguridad. FOTO: Cedida

A més, en el disseny de nous habitatges unifamiliars recomanen la instal·lació de finestres amb una estructura i vidre amb una resistència mínima RC2-P5A.

Portes de seguretat de Mood Seguretat. FOTO: Cedida

Portes de seguretat de Mood Seguridad. FOTO: Cedida

Seguretat Perimetral: Vídeo Anàlisi intel·ligent per a entorns exteriors

La detecció anticipada de l’intrús és clau per activar tots els mecanismes de dissuasió i comunicació amb la central receptora d'alarmes privades. En el moment que l’intrús accedeix a la parcel·la el sistema d'anàlisi intel·ligent de vídeo actua amb molta més rapidesa que altres sistemes de detecció.

La combinació de tecnologia i resistència física aconsegueix que la seva casa sigui segura i els residents puguin sentir-se segurs.

Experiència d'usuari

Mood Seguridad dissenya solucions per a un habitatge segur i intel·ligent instal·lant productes fiables amb gran innovació tecnològica. Entenen que la gestió del sistema per part de l'usuari ha de ser senzill i intuïtiu i integren tots els elements de seguretat amb aplicacions domòtiques perquè l'usuari pugui controlar els llums, les persianes i els escenaris configurats a mida.

  Demana informació, ara!

Mood Seguretat està compromesa amb la seguretat de les llars. FOTO: Cedida

Mood Seguridad està compromesa amb la seguretat de les llars. FOTO: Cedida

 

L’empresa, homologada amb número 2431 del Registre d’Empreses de Seguretat del Ministeri de Justícia i Interior segons la Direcció General de la Policia, ha rebut una Menció honorífica del Ministeri d’Interior per la seva trajectòria i feina feta durant tots aquests anys. Mood Seguridad, abans Protimsa Seguridad, és una empresa que considera la seguretat com una necessitat que requereix proximitat i acompanyament presencial, i, per aquesta raó, construeixen relacions a llarg termini amb els clients.

Telf. 934253232 | 610734215
web www.moodseguridad.com | mail info@moodseguridad.com

Tracte personalitzat als clients

 
Comentaris

Destaquem