Garatges inundats i cotxes atrapats per l'aigua, incidències per la pluja a Sant Cugat

Els Bombers han hagut d'atendre una desena d'incidències per la pluja a Sant Cugat

La pluja que ha caigut amb força aquest dimecres, 31 d'agost al matí, ha deixat més d'una desena d'incidències a la ciutat, segons Bombers. El cos de seguretat ha rebut una desena d'avisos, la majoria per garatges inundats o per cotxes atrapats per l'aigua en alguns carrers de Sant Cugat.

Una de les incidències més importants ha estat al carrer de Martorell que hagut d'estar tallat el trànsit fins a les 3 de la tarda, ja que s'ha acumulat molta aigua en aquest indret, de fet els Bombers han hagut d'anar al lloc, avisats per un cotxe que s'havia quedat atrapat a la carretera per l'aigua. La Brigada Municipal ha treballat per poder reobrir la via que ha quedat plena de fang. Aquest és un punt que s'inunda amb freqüència quan cauen fortes precipitacions a la ciutat.

Segons dades del Servei Meteorològic de Catalunya, han caigut 28,3 litres per metre quadrat l'estona que ha plogut a la ciutat.

Els subterranis i garatges són punts febles quan plou. En aquesta ocasió s'han inundat pàrquings a la plaça de Sant Joaquim, al passeig de Roselló, a l'avinguda de les Corts Catalanes, a l'avinguda de Tethuan i dos de la rambla del Celler. 

Hi ha hagut en total una vintena d'actuacions durant el dia. Serveis urbans, la brigada, protecció civil i ADF i Policia Local han estat treballant tota la jornada. No hi ha hagut ferits però sí uns 50 arbres caiguts. Les branques de grans dimensions ja s'estan retirant de la via pública i els altres s'estan senyalitzant i seran retirats dijous 1 de setembre.

Les zones amb incidències han sigut l'avinguda de Regull, el carrer d'Elisenda de Ribatallada, la rambla del Celler, l'avinguda de Francesc Macià, el pont de Can Vernet, l'estació de Mira-sol, el carrer de Puig i Cadafalch, el carrer de Pau VI i la rambla de Can Mora.

Davant de qualsevol emergència, es pot contactar amb la Policia Local al 092, amb emergències al 112, consultes mèdiques al 061 i informació ciutadana al 010.

f7f5a067 c12f 42ba a433 a276bedb8420

Una bomba traient aigua d'un garatge de la rambla del Celler FOTO: TOT Sant Cugat 

Cotxe atrapat per l'aigua a la rambla del Celler. FOTO: Sonia Coll

Cotxe atrapat per l'aigua a la rambla del Celler. FOTO: Sonia Coll

El pont del carrer de Martorell enfangat. FOTO: Ajuntament

El pont del carrer de Martorell enfangat. FOTO: Ajuntament

Un arbre caigut al carrer de Foix. FOTO: Cedida

Un arbre caigut al carrer de Foix. FOTO: Cedida

Cortina d'aigua sobre Sant Cugat. FOTO: Cedida

Cortina d'aigua sobre Sant Cugat. FOTO: Cedida

L'ADF retira un arbre caigut a Sant Cugat. FOTO: Ajuntament

L'ADF retira un arbre caigut a Sant Cugat. FOTO: Ajuntament

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem