contingut promocionat

 

Fincas Calvo
 

Pioners en la instal·lació de plaques fotovoltaiques

L’experiència per la instal·lació d’un sistema d’energia renovable d’ús comú ha estat molt positiva

Fincas Calvo és una empresa amb una llarga trajectòria en el sector immobiliari que s’ha destacat per la seva innovació i compromís amb la sostenibilitat. La seva aposta per les energies renovables, i en particular pel desenvolupament de plaques fotovoltaiques, és una mostra d’aquesta visió de futur.  Les instal·lacions de plaques fotovoltaiques en dos blocs al carrer Pastora Martos, 18-26 de Volpelleres són un exemple dels esforços de l’empresa per contribuir a la transició cap a un model energètic més net i eficient amb avantatges medioambientals i econòmics.

Adymus és l’empresa que ha col·laborat en la instal·lació fotovoltaica i està especialitzada en serveis energètics per a comunitats de propietaris. La seva feina ha estat clau per fer possible aquest projecte. 

Bonificació de l’IBI

Abel Bruch Carretero, representant d’una de les quatre presidències impulsores, ha explicat que “aquesta empresa ens va obrir el camí. Ens van ajudar a trobar la millor solució per a tothom alhora que ens va facilitar la gestió de subvencions, llicències i bonificacions del IBI.”

A més, ha destacat la implicació de l’Ajuntament en la tramitació de la bonificació de l’IBI, més complexa per ser els primers a tramitar el repartiment amb coeficiens variables. I ha conclòs que “l’experiència per la instal·lació d’un sistema d’energia renovable (plaques fotovoltaiques) d’ús comú en elements comuns per a autoconsum ha estat complexa però molt positiva”. “La clau ha sigut la confiança dels veïns”, ha afegit.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem