SOS Volpelleres i Adenc obren la via judicial per aturar la construcció de La Mirada

Les dues entitats ecologistes consideren que la construcció de La Mirada al Bosc de Volpelleres suposa una "irreparable agressió al bosc"

L'Associació per la Defensa i Estudi de la Natura i SOS Volpelleres han obert la via judicial per frenar la construcció de La Mirada al Bosc de Volpelleres i evitar la "irreparable agressió al bosc" que compotrarà el projecte. Les dues entitats han presentat un recurs contenciós-administratiu per aconseguir frenar la construcció de l'escola.

Una decisió que arriba després que la Generalitat hagi desestimat el recurs que van presentar Adenc i SOS Volpelleres per aturar el project. Segons els dos col·lectius, la resposta de la Generalitat "no considera els aspectes de la legislació ambiental de protecció de fauna i biodiversitat. "La legislació de canvi climàtic i la Declaració d'Emergència Climàtica hauria d'impedir accions urbanístiques que vagin en contra del que indica la llei", asseguren en un comunicat.

[r:]

Per tot plegat, continuen defensant un canvi d'ubicació de La Mirada amb l'objectiu de defensar "la integritat del Bosc de Volpelleres". El Fons de Defensa Ambiental és l'entitat que assessorarà jurídicament SOS Volpelleres i Adenc en aquest nou pas endavant per frenar la construcció de l'escola.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem