El temporal de pluges deixa 60 arbres caiguts a Sant Cugat

A la ciutat van caure 48,5 litres per metre quadrat

L'episodi de pluges que hi va haver dimecres 31 d'agost va causar diverses incidències a Sant Cugat, la majoria per arbres caiguts i acumulació d'aigua. Segons dades del Servei Meteorològic de Catalunya, van caure 48,5 litres per metre quadrat a la ciutat.

Més info: Garatges inundats i cotxes atrapats per l'aigua, incidències per la pluja a Sant Cugat

En aquest context, van caure més de 60 arbres al municipi. La Brigada d'obres, el servei de Parcs i Jardins i l'ADF han estat treballant des de llavors per retirar-los. La zona més afectada en aquest sentit va ser Coll Favà i el parc de can Vernet.

Pel que fa a les inundacions, es va veure afectat el pont de l'avinguda de l'Enllaç. Es va haver de retirar un vehicle atrapat i la circulació es va tallar part del matí per acumulació d'aigua i fang. Els equips de neteja i brigada van actuar per netejar aquesta zona, que ja està reoberta.

També va haver-hi incidències per acumulació d'aigua, la majoria lleus. Els equips de neteja viària i la Brigada municipal van treballar per netejar els embornals i la Policia Local i Protecció Civil van actuar per recol·locar les tapes de clavegueram aixecades.

Amb tot, la Policia Local va fer un total de 37 actuacions i Protecció Civil amb l'ADF van atendre prop d'una vintena d'incidències.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem