Mercè Conesa gestionarà un pressupost de 40 milions d'euros a la Diputació de Barcelona

L'alcaldesa de Sant Cugat, quarta vicepresidenta a la Diputació de Barcelona, tindrà al seu càrrec 800 persones

Mercè Conesa, com a quarta vicepresidenta de la Diputació de Barcelona, gestionarà un pressupost de 40 milions d'euros, i tindrà al seu càrrec un equip de 800 persones.

El Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) ha fet públics els sous que cobraran els nous membres de la Diputació de Barcelona, així com el llistat complert de càrrecs polítics amb dedicació exclusiva. Els càrrecs de la Diputació cobraran entre quatre i vuit mil euros bruts al mes.

Mercè Conesa, alcaldesa de Sant Cugat i quarta vicepresidenta de la Diputació de Barcelona, rebrà 6.921'17 euros bruts mensuals en concepte de sou, a raó de catorze pagues anuals.

Aquest sou suposa que Mercè Conesa no rebrà cap sou per part de l'Ajuntament de Sant Cugat, ja que la seva nòmina serà retribuida per part de la Diputació de Barcelona.

La tasca de Mercè Conesa com a vicepresidenta de la Diputació és la de substituir el president en cas d'absència o impossibilitat per exercir el seu càrrec. A més, Conesa assumeix la vicepresidència executiva quarta i encapçala l'àrea d'Atenció a les Persones.

Conesa forma part dels 30 membres electes de la corporació, amb dedicació exclusiva. Entre tots els càrrecs, la nòmina serà de 185.634'49 euros bruts cada mes. Un sou que ha entrat en vigència aquest 1 d'agost.

El sou més elevat és el del president de la Diputació, Salvador Esteve, amb 8.265'98 euros bruts mesuals. Els sous més baixos, els dels portaveus adjunts als diferents grups polítics, amb una retribució de 3.795'85 euros bruts mensuals.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem