Mercè Conesa nomenada 4a vicepresidenta de la Diputació de Barcelona

Els 5 vicepresidents tenen la funció de substiuir el president en cas d'absència o impossibilitat d'exercir el càrrec

El nou president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, ha nomenat els cinc vicepresidents de la institució. Mitjançant la signatura d’un decret, el nomenament estipula que el vicepresident primer és el regidor popular de l’Ajuntament de Barcelona Alberto Fernández-Diaz, el vicepresident segon, l’alcalde de Cercs, Ferran Civil (CiU)i el vicepresident tercer és el regidor de Gavà Josep Llobet (PP).

Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat, ha estat nomenada la vicepresidenta quarta mentre que la vicepresidència cinquena recau en el regidor de Santa Coloma de Gramenet el socialista Antoni Fogué. El decret també explica que les vicepresidències tenen la funció de substituir el president en totes les seves funcions en els casos d’absència, malaltia, suspensió temporal o qualsevol altre impediment que impossibiliti la presidència exercir les seves atribucions. També haurien de desenvolupar les funcions de la presidència en els supòsits de vacant d’aquesta, fins a la presa de possessió del nou president.

El proper dimarts 26 de juliol està previst que se celebri el ple de cartipàs de la Diputació, on s’aprovaran les diferents responsabilitats de gestió dels diputats.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem