L'hort comunitari de Mira-sol es posa en marxa

El Casal del barri acull una sessió informativa, aquest 5 de juliol, a les 19 hores

Amb l'objectiu de donar a conèixer el funcionament de l'Hort Comunitari de Mira-sol a Sant Cugat, aquest dimarts 5 de juliol a les 19 hores tindrà lloc una sessió informativa al Casal de Mira-sol, oberta a tota la ciutadania, on s’informarà sobre les modalitats de participació.

Impulsat per Cíclica i promogut pel Consell de barri de Mira-sol i l’Ajuntament de Sant Cugat, l’hort comunitari ecològic és una prova pilot per a tots els horts urbans de Sant Cugat. El projecte es planteja com un espai central per aportar formació en valors i capacitats, gestió ambiental, socialització i cohesió intergeneracional. Es vol que sigui un espai productiu i d’ajuda a l’economia, així com emmagatzematge i una tanca perimetral, entre d’altres.

El principal objectiu d’aquest projecte és promoure una associació sense ànim de lucre que vetlli pel bon funcionament de l’espai i per l’autosuficiència econòmica.

L’hort comunitari constarà d’una zona personal o grupal (parcel·les de 24 metres quadrats i 36 metres quadrats), una zona d’hort comunal i altres instal·lacions com un hivernacle, una pèrgola, una zona de lleure, un jardí mediterrani, una zona de composatge comunitari, i diferents espais d’emmagatzematge, entre d’altres.

Tots els qui desitgin participar a l’Hort comunitari de Mira-sol i en la futura Associació d'usuaris poden entregar les seves sol·licituds entre el dilluns 11 de juliol (a partir de les 10 hores) i el diumenge 17 de juliol (fins les 22 hores).

El formulari de sol·licitud, així com les bases de participació, estan disponibles al web www.hortmirasol.cat i al Casal de Mira-sol (de dilluns a divendres de 10 a 13 hores i de 16 a 22 hores. Telèfon de contacte: 93 589 20 18.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem