Llum verda a la construcció del Complex Aquàtic de Mira-sol

El projecte tindrà una inversió de 7,3 milions d'euros i es preveu iniciar la construcció el 2023

L'Ajuntament de Sant Cugat ha aprovat el projecte executiu de les obres de construcció del Complex Aquàtic de Mira-sol, a través d'un decret d'Alcaldia. El projecte, que tindrà una inversió de 7,3 milions d'euros, és un dels reclams de fa anys del barri de Mira-sol i comptarà amb una piscina coberta, sala de fitness, vestuaris, cafeteria i altres serveis esportius.

Més info: La piscina de Mira-sol no estarà a punt fins al 2024

El complex tindrà una superfície construïda de 3.900 metres quadrats i estarà situat al carrer de Pompeu Fabra. Es preveu licitar les obres aquest mes de juny i iniciar la construcció el 2023, una construcció que es farà en dues fases: una primera per construir el complex i les dues piscines i una posterior per adequar la sala de fitness, la cafeteria i els vestidors. Els treballs de construcció tenen una durada prevista de 20 mesos.

Amb tot, l'alcaldessa, Mireia Ingla (ERC Sant Cugat), ha destacat que la construcció d'aquest complex és una de les prioritats de l'equip de govern: "És un dels grans projectes prioritaris per a l'Ajuntament i per aquest motiu estem agilitzant-ne els tràmits per fer-lo realitat al més aviat possible. D'aquesta manera tindrem un nou gran equipament de ciutat i de proximitat per donar servei a la ciutadania".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem