Adjudicada l'obra de vianantització del carrer d'Anselm Clavé

L'actuació, que suposarà una inversió de gairebé 900.000 euros suposarà una restricció del pas de vehicles a motor

La transformació del carrer d'Anselm Clavé en una via de plataforma única i amb preferència per vianants és més a prop. L'Ajuntament de Sant Cugat ha adjudicat les obres de vianantització a l'empresa Catalana de Inversión y Construcción Tres per un valor de 876.446 euros.

Així, el carrer d'Anselm Clavé, entre la plaça del Doctor Galtés i l'avinguda de Rius i Taulet, es convertirà en una via per a vianants de plataforma única i amb restriccions pels vehicles a motor. L'ojectiu és donar prioritat al vianant en aquesta via cèntrica de Sant Cugat i transformar l'entorn del remodelat Teatre La Unió. La previsió és que les obres s'allarguin durant nou mesos. 

L'avinguda d'Anselm Clavé a Sant Cugat FOTO: Google Maps

L'avinguda d'Anselm Clavé a Sant Cugat FOTO: Google Maps

Actualment, el carrer compta amb una calçada central i voreres a banda i banda, que en molts moments es veuen limitades per la presència d'arbres, escocells i altres elements de mobiliari urbà. Amb la plataforma única, es dotaria l'espai de molta més comoditat i accessibilitat pels vianants. Amb la reforma, es plantaran nous arbres i bancs i es canviarà la il·luminació actual. 

Pel que fa al trànsit motoritzat, en el tram entre la plaça del Doctor Galtés fins al carrer de Cristòfol Colom (just després de La Unió) quedarà restringit exclusivament als veïns, vehicles de serveis i d'emergència. També s'eliminaran els aparcaments. El control es farà amb una càmera de seguretat. Entre el carrer de Cristòfol Colom i l'avinguda de Rius i Taulet, la via seguirà sent de plataforma única però es permetrà el pas dels vehicles que arribin des del carrer de Colom.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem