Ajornada la vaga indefinida dels treballadors del servei d'autobús

El Comitè de Vaga ha aturat momentàniament la vaga per obrir el diàleg amb les empreses Sarbus i La Vallesana

El servei d'autobusos funciona amb normalitat aquest dijous, 13 d'abril. La vaga parcial indefinida dels treballadors de les companyies de transport per carretera Sarbus i La Vallesana cada dimarts i dijous des del passat dimarts, 11 d'abril, ha estat ajornada per tornar a obrir el diàleg amb l'empresa.

"La part empresarial ens ha ofert parlamentar i parlar de diners, cosa que en les dues conciliacions no va voler", explica el Comitè de Vaga de Moventis del Vallès Occidental. És per això que han desconvocar la vaga d'aquest dijous, tot i que asseguren que "la vaga segueix convocada i és indefinida".

Així doncs, si no hi ha nou acord, a partir de dimarts que ve continuaran les afectacions als serveis entre les franges de 7-9 h, 17-19 h i 23.30-1.30 h a les següents línies que passen per Sant Cugat: els busos urbans L1, L2, L3, L7, L8, L9, L10, R9 i PR; els interurbans A4, B7 i B8; i els interurbans nocturns N61, N62 i N64. La Generalitat ha establert uns serveis mínims d'un 50% en hora punta (els dos primers trams) i un 25% en hores vall (l'últim tram).

Més info: Comença la vaga indefinida dels treballadors del servei d'autobús

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem