Comença la vaga indefinida dels treballadors del servei d'autobús

La vaga afecta diverses línies d'autobús urbanes i interurbanes de Sant Cugat

Els treballadors de les companyies de transport per carretera Sarbus i La Vallesana han iniciat una vaga indefinida aquest dimarts 11 d'abril, i s'estendrà els pròxims dimarts i dijous de cada setmana. La vaga afecta els serveis entre les franges de 7-9 h, 17-19 h i 23.30-1.30 h i la Generalitat ha establert uns serveis mínims d'un 50% en hora punta (els dos primers trams) i un 25% en hores vall (l'últim tram).

Les línies afectades que passen per Sant Cugat són les dels busos urbans L1, L2, L3, L7, L8, L9, L10, R9PR; els interurbans A4, B7B8; i els interurbans nocturns N61, N62 i N64.

Consulta els serveis mínims de cada línia.

La vaga afecta tot el servei de Sarbus i La Vallesana, companyies del grup Moventis que operen a tot el Vallès Occidental. Els comitès d'empresa de les companyies han rebutjat la proposta de la direcció per ajornar una setmana la vaga per evitar molèsties als usuaris en el primer dia laborable després de Setmana Santa i allargar el període de negociació.

Segons detalla la direcció en un comunicat, durant la primera reunió de mediació celebrada la setmana passada les dues parts van ser capaces d'acostar postures sobre tres dels cinc punts que reclamaven els comitès. "No obstant això, la representació sindical no ha acceptat la pròrroga sol·licitada", detallen. Aquest dimarts les parts es tornen a trobar per intentar arribar a una entesa.

Més info: Vaga d'autobusos a Sant Cugat en tornar de Setmana Santa

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem