Creen un nou bitllet multipersonal de transport, similar a la T-10

S'ha creat la T-Familiar, amb 8 viatges per 10 euros i una validesa de 30 dies, que entrarà en vigor a partir de l'1 de març

L'Autoritat del Transport Metropolità ha aprovat aquest dijous, 12 de desembre, per sorpresa la creació d'un nou bitllet multipersonal que s'anomenarà T-Familiar i donarà dret a fer 8 viatges per 10 euros i tindrà una validesa de 30 dies.

El nou títol està pensat sobretot per a famílies de quatre persones que facin viatges ocasionals per a un trajecte d'anada i tornada i no per a d'altres de cinc, per exemple, ja que aleshores ja entrarien en la categoria de família nombrosa, segons ha explicat el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet.

 

La T-Familiar entrarà en vigor a partir de l'1 de març i mentrestant, entre l'1 de gener del 2020 i el 29 de febrer es podrà seguir utilitzant la T-10 com a targeta de viatges de multipersonals.

Més info: La T-10 puja de preu i canvia de nom, mentre que la T-Mes i la T-Jove s'abarateixen

 

A principis de desembre, l'Autoritat del Transport Metropolità anunciava que la targeta T-10 s'encarirà a partir de l'1 de gener de 2020. L'increment serà superior a un euro (la d'1 zona passarà de 10,20 a 11,45 euros). També apuntava que la targeta canviarà el nom per T-Casual i serà unipersonal, és a dir, no es podrà compartir. Serà un títol de deu viatges intransferible.

 
 
Comentaris

Destaquem