La T-10 puja de preu i canvia de nom, mentre que la T-Mes i la T-Jove s'abarateixen

La T-10 passarà a dir-se T-Casual, augmentarà de preu i serà unipersonal

L'Autoritat del Transport Metropolità ha anunciat que la targeta T-10 s'encarirà a partir de l'1 de gener de 2020. L'increment serà superior a un euro (la d'1 zona passarà de 10,20 a 11,45 euros). També canviarà el nom per T-Casual i serà unipersonal, és a dir, no es podrà compartir. Serà un títol de deu viatges intransferible. La voluntat de l'ATM és que els usuaris habituals d'aquest títol es passin a altres tipus d'abonaments.

 

D'altra banda, la T-Mes i la T-Jove passaran a ser més barates del que són ara, i la primera també canviarà de nom. La T-Mes passarà a dir-se T-Usual i la d'una zona passarà de 54 a 40 euros. Amb la T-Usual es podran fer tots els viatges que es vulguin durant trenta dies.

La T-Jove, per la seva banda, baixarà dels 105 euros que costa ara fins als 80.

 
Comentaris (5)
Koala Fa 2 dies
Ja sol falta posar un peatge als fgc i pagar mes per anar assegut...
Andreu Fa 2 dies
Segur que era beneficiós passar de zona 2 a zona 1 ? Millor com estàvem. Han pujat l'IBI i el bitllet de tren i es beneficiarà tothom que faci servir els FGC encara que no sigui de Sant Cugat i el proper any més car. Algú pot explicar-ho?
IG Fa 2 dies
Aquesta sí que és bona: fem Sant Cugat zona 1, així és més barat agafar el tren; et posem una contribució especial per compensar-ho i ara et pugem el preu. Cal reconèixer que la jugada els hi ha sortit rodona. Ara només fa falta que pensin amb els ciutadans.
Pepe Fa 2 dies
Es una fantanstica idea para ir con la familia a bcn... Va ser mas barato ir en coche... Lo pueden poner mas difícil todavia...??
JJ Fa 2 dies
Pujada de preu + Impost Metropolità. Molt bé!! I despres volen que fem servir el transport public...