Els autobusos no circularan més per la plaça de Lluís Millet

Pere Soler va informar d'aquesta mesura en el Consell de barri de Nucli Antic d'aquest dimarts, 24 de gener

Els autobusos no circularan més per la plaça de l'estació de FGC del centre de Sant Cugat. D'aquesta manera, "la plaça Lluís Millet és una zona totalment pacificada, amb l'excepció dels vehicles dels veïns i els dels serveis municipals". Amb aquestes paraules ho va informar el tinent d'alcaldia de Presidència, Pere Soler, aquest dimarts, 24 de gener, al Consell de barri del Nucli Antic. Soler va explicar que en caure un balcó al davant de la parada de bus de Lluís Millet es va accelerar la mesura que evita el pas dels vehicles de transport públic per la plaça de l'estació i escolta una reivindicació de fa anys de l'Associació de Veïns del Centre-Estació.

Més info: La parada de bus de la plaça de Lluís Millet canvia d'ubicació temporalment

Per a Soler, aquesta iniciativa és un "guany" per reduir la contaminació en un espai molt transitat. Segons va concretar el mateix tinent d'alcaldia, FGC estima que passen per aquesta estació uns 7 milions de persones.

També va treure pit de la mesura, ja que aquesta era una proposta de l'equip de Govern i s'ha complert.

Les línies que passaven per la parada de Lluís Millet s'han redirigit a l'avinguda de l'Enllaç i està pendent una redistribució de les línies de bus quan l'AMB passi a gestionar el servei a la ciutat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem