La parada de bus de la plaça de Lluís Millet canvia d'ubicació temporalment

El despreniment d’un balcó a l’avinguda de Lluís Companys, al costat de l'estació de FGC, ha obligat a tallar el trànsit

La parada d'autobús de la plaça de Lluís Millet, al costat de l'estació de Ferrocarrils, està fora de servei temporalment degut al balcó que va caure just al davant. A partir de dilluns 12 de setembre i mentre es restaura la zona, els autobusos pararan en altres ubicacions, depenent de la línia.

Més info: Cau el balcó d'un habitatge de l'avinguda de Lluís Companys

Tot i que els canvis són provisionals, l’Ajuntament analitzarà el seu funcionament per plantejar la possibilitat de consolidar-los i retirar definitivament el pas de busos per la plaça de Lluís Millet.

Així, temporalment, les parades alternatives seran les següents:

  • L1 (direcció Plaça dels Pins – Mira-sol). El bus es desviarà des del carrer de Lluís Companys cap a la rotonda del carrer de Martorell, on tindrà la nova parada. Posteriorment, seguirà per avinguda de l'Enllaç i passeig d'Olabarria.

Aquesta mateixa línia però en direcció contrària (L1 - Torrent dels Ferrussons) no queda afectada perquè no passa per la plaça de Lluís Millet i fa parada al carrer de Safareig.

  • L2 a, b i c (direcció El Colomer i Turó de Can Mates)El bus es desviarà des del carrer de Lluís Companys cap a la rotonda del carrer de Martorell, on tindrà la nova parada. Posteriorment, seguirà per avinguda del Carril.

ATENCIÓ: En aquest cas, també s’eliminarà la parada que hi havia a l’avinguda de l'Enllaç.

 

Trasllat de parada a la rotonda del carrer de Martorell (L1 dir. pl. Pins i L2 dir. Colomer i can Mates)

Trasllat de parada a la rotonda del carrer de Martorell (L1 dir. pl. Pins i L2 dir. Colomer i can Mates)

 

  • L2 a, b i c (direcció Rbla. Celler). El bus passarà pel túnel de sota la plaça de Lluís Millet i tindrà la nova parada al carrer d'Àngel Guimerà.
  • Línia interurbana (A6). Els busos passaran pel túnel de sota la plaça de Lluís Millet i tindrà la nova parada al carrer d'Àngel Guimerà.

 

Trasllat de la parada al carrer d'Àngel Guimerà (A6 i L2  dir. rbla Celler)

Trasllat de la parada al carrer d'Àngel Guimerà (A6 i L2  dir. rbla Celler)

 

  • Línies nocturnes (N61, N62 i N64). El bus es desviarà des del carrer de Lluís Companys en direcció al carrer de Safareigs, on tindrà la nova parada.

 

Trasllat de la parada al carrer de Safareigs (Bus nocturn)

Trasllat de la parada al carrer de Safareigs (Bus nocturn)

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem