Comencen les obres per completar el carril bici fins a Rubí

El tercer tram de carril bici s'implantarà a la carretera de Rubí des de l'altura de Les Carpes fins al Centre Comercial

Les obres de construcció del carril bici per connectar Sant Cugat i Rubí encaren la recta final. Aquest dimarts 21 de maig comencen els treballs per allargar aquest carril a la carretera de Rubí (que actualment acaba a l’avinguda dels Països Catalans) fins a la plaça dels Carreters (davant del Centre Comercial Sant Cugat).

Més info: 1 milió d'euros per l'últim tram de carril bici a la carretera de Rubí

El nou tram tindrà una llargada de 630 metres i una amplada de 2,5 metres. Transcorrerà paral·lel a la carretera de Rubí (per la part esquerra en direcció a Rubí) fins a arribar al semàfor de davant de l’Institut FP Sant Cugat. En aquest punt creuarà cap a l’altra banda per connectar amb el Centre Comercial Sant Cugat fins a la plaça dels Carreters (a l’alçada de la Via Augusta).

Les obres, que desenvolupa l’AMB, van a càrrec de l’empresa Servial i suposen una inversió de 863.129 euros. La durada prevista de les obres és de set mesos. No es preveuen afectacions destacades al trànsit mentre es desenvolupin els treballs.

Objectiu: unir Sant Cugat i Rubí amb carril bici

La construcció d’aquest nou tram de carril bici forma part de la tercera fase del projecte per connectar Sant Cugat i Rubí amb bici a través de l’avinguda de Rius i Taulet i la carretera de Rubí.

En aquests moments la primera i la segona fase ja estan finalitzades (tram Rius i Taulet – rotonda Hipòdrom – avinguda Països Catalans). L’Incasòl també està duent a terme les obres per adequar un carril bici pel pas de sota l’autopista AP7, per tal de garantir la continuïtat del carril bici fins al municipi de Rubí. 

Quedarà pendent un tram de l'avinguda de Rius i Taulet, que té la dificultat de l'amplada del pont dels Ferrocarrils.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem