Convergència considera que el transport públic de la Floresta és "molt complet"

Convergència, que governa a Sant Cugat, mostra el seu desacord amb una informació publicada al TOT

Convergència de Sant Cugat ha enviat un comunicat als mitjans de comunicació per mostrar el seu "desacord amb la informació publicada al TOT Sant Cugat sobre el recorregut amb transport públic des de la Floresta fins a l’ajuntament". Damià Calvet, membre de l'executiva de Convergència i també tinent d'alcalde de Mobilitat de Sant Cugat, ha argumentat la seva posició: "Hi ha una combinació lògica per anar des de la Floresta fins al centre de Sant Cugat, que és la línia 3 que passa cada 90 minuts. La combinació feta pel TOT és possible però desencertada pels usuaris".

"La línia 3 és molt utilitzada i la que té el servei adequat per fer la mobilitat fins a Sant Cugat", afegeix Calvet. I és que pel convergent el municipi té "un transport públic molt complet", alhora que considera que les freqüències de pas de la línia 3 són les "adequades". Tot i això reconeix que "en el cas concret de la Floresta i les Planes" estan "sempre pensant com fer-lo més atractiu per captar més gent".

"En el cas que s'exposa a l'article del TOT, el bus directe passa a les 10.22 i a les 11.53 i el seu trajecte fins a l'ajuntament és de 37 minuts", exposa Convergència en el comunicat, que també convida als usuaris a mirar els horaris del bus per utilitzar-lo i a comprar la T10 per fer els viatges. Cal apuntar que a la notícia, el TOT ja indicava que hi havia un bus directe. En el cas d'agafar-lo, el temps total hauria estat de més d'una hora i mitja, tot i que hauria suposat un cost menor. Alhora, la notícia també especifica que s'han adquirit bitllets senzills.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem