En marxa les tres noves estacions de FGC a Terrassa

El projecte, que es va iniciar el 2003, arriba amb cinc anys de retard

El perllongament dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a Terrassa, línia de la que forma part Sant Cugat, entren en funcionament aquest dimecres, 29 de juliol, amb tres noves estacions, cinc anys més tard del previst inicialment. La inversió total d'aquest projecte, que es va iniciar el 2003, ha estat de 401 milions d'euros.

Amb aquestes noves estacions (Estació del Nord, Vallparadís-Universitat i Nacions Unides), la xarxa d'FGC a Terrassa sumarà 5,5 milions de viatgers cada any i suposarà tres milions d'usuaris nous per al Metro del Vallès.

El servei es prestarà mitjançant trens de les sèries 112, que permeten 720 viatges per tren; i 113, que acullen 792 viatgers per tren. En els dies feiners del període lectiu s'efectuaran 166 circulacions de trens entre Barcelona i Terrassa. En la franja horària de 7 a 8 hores hi haurà vuit trens per hora, entre les 8 i les 9 hi haurà sis trens, en l'hora vall d'11 a 14 hores en seran quatre, mentre que a partir de les 14 hores en circularan cinc.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem