El nou aparcament de Valldoreix a Can Cadena podria començar a funcionar aquest 2017

L'aparcament ha de donar solució als problemes per aparcar a l'entorn de l'estació de FGC

L’EMD de Valldoreix iniciarà els treballs d'adequació del solar de Can Cadena per convertir-lo en un aparcament aquest mes de març. L'objectiu és que durant el 2017 es posi en marxa de manera provisional amb algunes places, i que entri en funcionament a ple rendiment a partir del 2018. El projecte vol ser una resposta als problemes d'aparcament que hi ha a l'entorn de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat a Valldoreix.

Els terrenys on l'EMD farà l'aparcament eren de Fecsa-Endesa i el govern valldoreixenc els ha adquirit per 374.385 euros mitjançant una expropiació de mutu acord. El solar, ubicat darrere del quiosc de les flores de Can Cadena, té una superfície de 9.840 metres quadrats i podria arribar a oferir un centenar de places.

Els treballs d’adequació del terreny consisteixen en un primer moment en el desbrossament i nivellament de la parcel·la. Això ha de permetre intervencions per moure diferents línies elèctriques soterrades que en aquests moments travessen l’espai, així com l’agrupament de tres instal·lacions per a telefonia mòbil ubicades en diferents punts del solar.

La primera fase de les obres tenen un pressupost previst de 200.000 euros. Per ara, l'EMD no té definida com serà la gestió de l'aparcament, si serà gratuït o de pagament, etc.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem