Llum verda al conveni d'expropiació entre Valldoreix i Endesa per a fer un pàrquing

L'EMD de Valldoreix no té competències per tirar endavant el conveni d'expropiació que el Ple de Sant Cugat ha aprovat

El Ple Municipal ha aprovat, aquest dilluns 19 de desembre, el conveni d'expropiació entre l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix i Endesa Distribució Elèctrica SLU, per tal d'adquirir una finca, propietat d'Endesa, i destinar-la a un aparcament públic

L'EMD i Endesa han acordat l'expropiació per un preu de 374.000 euros. Es tracta d'un terreny situat a la vora de la plaça de Can Cadena i que donaria resposta a la manca d'aparcament que hi ha a la zona.

En aquest sentit, el regidor del PP, Àlvaro Benejam, que ha estat d'acord en l'aprovació del conveni, ha demanat que s'aprofiti l'execució d'aquest projecte per mirar de trobar una solució als problemes de mobilitat que hi ha en tota aquella zona.

Per la seva banda, la regidora d'ICV-EUiA, Roser Casamitjana, ha destacat que la seva formació s'abstindria en aquesta votació de la mateixa manera que ho va fer ICV-EUiA al ple de Valldoreix. Tal com a destacat Casamitjana "no s'ha donat la informació adient per poder aprovar una cosa així. És cert que hi ha un preu fixat, però pensem que no és el muntant total que tindrà aquesta operació, i caldria saber-la". 

Mireu les imatges del Ple de desembre. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem