El PP de Sant Cugat sol·licita la reobertura del túnel a prop de l'IES Arnau Cadell

La clausura del túnel està provocant problemes de mobilitat als voltants de l'estació de Valldoreix durant les hores punta, segons el grup municipal

El passat 8 de febrer es va tancar de forma permanent el pas de vehicles pel túnel que es troba prop de l'IES Arnau Cadell i que comunica el passatge de Can Brou amb l'avinguda de Viladelprat, a Valldoreix.

Com a conseqüència del tancament, i segons afirma el Partit Popular de Sant Cugat en un comunicat, durant les hores punta del matí i tarda, coincidint amb les hores d'entrada i sortida de les escoles, es formen llargues retencions que fan impossible la circulació fluida per la zona circumdant a l'estació de Valldoreix, el camp de Golf i la rotonda de Can Cadena.

Per a solucionar l'actual problema de mobilitat de la zona, els populars consideren necessària "la reobertura del túnel de manera segura i provisional fins que no es prengui una mesura definitiva per facilitar la circulació de vehicles per tota l'àrea del Golf i de l'estació de Valldoreix".

El grup municipal recalca les mesures proposades al Pla Urbanístic Municipal que, per a solucionar aquesta situació, encara no s'han dut a terme. Per aquesta raó, el PP exigeix a l'equip de govern que "proposi una solució funcional definitiva i s'apliqui com més aviat millor".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem