El PP exigirà la supressió del peatge dels Túnels si la Generalitat treu la resta

La formació local considera que si s'eliminen tots els peatges de Catalunya menys el dels Túnels de Vallvidrera serà un greuge comparatiu pels usuaris de la via

El PP ha advertit aquest dimecres, 31 de maig, a través d'un comunicat que si la Generalitat suprimeix tot els peatges de les autopistes catalanes per una taxa, menys el peatge dels Túnels de Vallvidrera, exigirà la seva supressió. 

La reacció neix a partir de les declaracions que el secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, ha fet aquest dimecres a RAC1, sobre la possibilitat de suprimir tots els peatges de Catalunya i instaurar una taxa anual de vehicles. En aquest cas, segons Font, el peatge dels Túnels de Vallvidrera no s'hauria de suprimir per la congestió i contaminació que genera la carretera i per l'efecte dissuassiu que suposa en una de les principals vies d'accés a Barcelona.

El portaveu del grup municipal, Álvaro Benejam, considera que "no hi ha com motiu real per mantenir el peatge. Fer-ho suposaria un greuge comparatiu inacceptable per als santcugatencs i usuaris habituals d'aquesta via". 

Per altra banda, Benejam ha afegit que "demanem a l'alcaldessa que manifesti la seva oposició a l'anunci fet per un responsable de la Generalitat d'excloure el peatge dels Túnels de Vallvidrera d'una possible supressió de tots els peatges catalans i manifesti el seu rebuig a una iniciativa clarament contrària i perjudicial als interessos dels santcugatencs". 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem