Conesa demana a Rull que el peatge dels túnels no quedi fora del nou sistema

L'alcaldessa s'ha reunit amb el Conseller de Territori i Sostenibilitat per conèixer el projecte que preveu suprimir tots els peatges de Catalunya

L'alcaldessa, Mercè Conesa, s'ha reunit aquest dimarts, 6 de juny, amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, per demanar-li “que el túnel de Vallvidrera no quedi fora del nou sistema de peatges", que preveu eliminar tots els peatges de Catalunya i substituir-los per una vinyeta de pagament anual.

Amb la trobada, en què Conesa ha pogut conèixer les intencions del govern català sobre els peatges catalans, l'alcaldessa "ha demanat que el peatge dels Túnels de Vallvidrera tingui un tractament homogeni amb la resta del territori”.

Conesa veu “molt positiva” la iniciativa del departament de Territori d’avançar cap a un nou sistema que permeti circular durant tot l'any per la xarxa viària mitjançant el pagament d’una taxa anual.

El plantejament inicial de l’executiu català preveu mantenir el peatge del túnel de Vallvidrera com a peatge dissuasiu d’entrada a Barcelona per frenar l’accés en vehicle privat a la capital catalana en el conjunt de mesures que s’estan prenent per limitar la circulació dels cotxes més contaminants.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem