El PSC exigeix al govern espanyol que completi l'enllaç entre l'AP-7 i l'A-2

Fa deu anys que el Consell de Ministres va autoritzar la licitació de les obres per enllaçar aquestes dos vies a l'altura de Sant Cugat

El PSC exigeix al govern espanyol que reprengui i finalitzi les obres de la connexió́ entre l’A-2 i l’AP-7 entre Sant Cugat i Castellbisbal. Els socialistes reclamen una actuació "de forma immediata, amb un calendari clar i detallat de la seva execució́ i garantint les partides pressupostàries necessàries i suficients pel seu termini i posada en funcionament al llarg del 2017".

Els socialistes santcugatencs recorden que fa deu anys de l’autorització́ del Consell de Ministres a la licitació de les obres de connexió entre l’A-2 i l’AP-7 i que a hores d'ara encara s'espera l'acabament de l'enllaç "de dos dels eixos viaris més importants i transitats de Catalunya". Actualment queden pendents 2,4 quilòmetres de via, dels quals 850 metres son de viaducte.

"Aquest enllaç̧ significarà̀ una millora en el transit local i comarcal, resolent problemes de mobilitat interna en carreteres locals i pot pal·liar als endèmics problemes que pateix la mobilitat i les indústries instal·lades a l’entorn", ressalta el PSC en un comunicat, on també destaquen que reduiria la contaminació atmosfèria i afavoriria la recuperació industrial i econòmica.

A banda d'assenyalar el govern de l'estat pels retards i incompliments, el PSC també apunta cap a l'empresa concessionària. Segons els socialistes, el nou enllaç suposaria una minva de trànsit rodat per la via de pagament i "aquest fet pot influenciar en la seva paràlisi temporal".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem