Front comú per demanar al Ministeri de Foment que acabi l'enllaç entre l'AP-7 i l'A2

Els alcaldes i alcaldesses de 8 municipis del Baix Llobregat i el Vallès Occidental s'han reunit aquest dimarts, 14 de març

Un total de 8 municipis del Baix Llobregat i el Vallès Occidental constituiran un lobby, és a dir un grup de pressió, per tal de demanar al Ministeri de Foment que s'acabin les obres que enllacen l'AP7 amb l'A2.

En la reunió, que han participat Sant Cugat, Castellbisbal, Molins de Rei, Rubí, Sant Andreu de la Barca, Pallejà i està previst que se sumin Martorell, Corbera i un altre municipi de la zona, els alcaldes i alcaldesses han decidit reivindicar les obres que permetin la connexió entre aquestes dues vies, una actuació que es va licitar ara fa 10 anys. 

En aquest aspecte, l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha explicat que "considerem que portem massa temps d'espera i de promeses incomplertes. Estem davant d'una obra que, el fet de no estar acabada, està perjudicant la competitivitat dels nostres territoris, està perjudicant la competitivitat de les nostres empreses, està perjudicant la nostra mobilitat i la dels ciutadana, així com està provocant la congestió de les vies secundàries de la zona". 

Després d'aquesta trobada, els representants dels municipis reivindicaran una reunió amb el ministre de Foment, Íñigo de la Serna, per exposar-li la situació. A més, demanaran al conseller de la Generalitat de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, que faci el paper de mitjancer i acompanyi els alcaldes en aquesta reivindicació. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem