Els Ferrocarrils queden fora de servei durant el cap de setmana

Per obres de millora a les vies a Sant Cugat del Vallès

El servei de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya quedarà alterat durant aquest cap de setmana com a conseqüència de la segona fase d'obres que s'estan realitzant per minimitzar el soroll dels trens a Sant Cugat.

Així , el divendres dia 15 de juny a partir de les 22 h i durant el dissabte 16 i diumenge 17 s’interromprà el servei d’un tram de la línia S2 (Sabadell) de FGC. El tram afectat pels treballs de millora és el comprès entre les estacions de Sant Cugat i Volpelleres de la línia Barcelona-Vallès. Ferrocarrils de la Generalitat oferirà servei d’autobús substitutori entre Valldoreix i Volpelleres.

L’objectiu d’aquests treballs, dels quals la primera fase ja ha finalitzat, és la reducció de la contaminació acústica del pas dels trens per Sant Cugat mitjançant la renovació dels aparells de via. Els nous aparells, que incorporen creuers de punta mòbil, són una tecnologia específicament desenvolupada per a les línies d’alta velocitat, però que FGC aprofita pels beneficis que aporten en la minimització del soroll. Així mateix, també s’està instal·lant una manta antivibratòria sota la capa de balast.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem