En Comú Podem considera una "oportunitat perduda" la Setmana de la Mobilitat de Sant Cugat

La força política considera que l'Ajuntament no ha estat 'prou valent' en les seves accions i demana tallar més carrers durant el Dia Sense Cotxes

En Comú Podem Sant Cugat considera que l'Ajuntament de Sant Cugat no ha tret rèdit de la Setmana de la Mobilitat de Sant Cugat, una celebració que tindrà lloc entre el 16 i 22 de setembre amb una desena d'activitats. Segons la força política, "la Setmana de la mobilitat sostenible i segura a Sant Cugat d'enguany és una altra oportunitat perduda" i es demana tallar més carrers durant el Dia Sense Cotxes.

Més info: Tallaran el trànsit a la rambla del Celler durant 4 hores pel Dia sense cotxes

Així doncs, i a través d'un comunicat, el grup municipal es considera crític amb la desena d'activitats programades per la Setmana de la Mobilitat: "La programació de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a Sant Cugat d'enguany és una altra oportunitat perduda. I, de fet, estem fent passes enrere com el cas de l'eliminació de les proteccions del carril bici de Francesc Moragas". A més, el partit polític ha lamentat la poca implicació d'entitats relacionades amb la mobilitat en la programació d'actes:"Sorprèn també que tenint Sant Cugat nombroses associacions relacionades amb la mobilitat, cap d'elles participi de les activitats de la setmana de la mobilitat."

Finalment, En Comú Podem s'ha mostrat crític amb l'aposta de l'Ajuntament pel Dia Sense Cotxes, en el qual es tallarà el primer tram de la rambla del Celler: "És una acció poc valenta que no ens ajuda a conscienciar a les persones conductores sobre les alternatives perquè no té efectes reals en la circulació de vehicles a la nostra ciutat". És per això, que el grup municipal ha proposat "fer talls de circulació de vehicles a més carrers, durant tot el dia, i posant èmfasi a vies principals on hi ha alternatives de mobilitat com Francesc Moragas o Francesc Macià".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem