Pas endavant per connectar Sant Cugat i Rubí amb bici

Sant Cugat defineix el carril bici entre l'hipòdrom i l'encreuament de la Boehringer

La futura connexió en bici entre Sant Cugat i Rubí ha fet un pas més. L'Ajuntament de Sant Cugat ja ha enllestit el projecte per construir el tram de carril bici entre l'hipòdrom i l'encreuament de la Boehringer per la carretera de Rubí, que haurà de ser aprovat al ple municipal d'aquest dijous. L'actuació preveu un pressupost de 462.000 euros, que seran finançats amb fons europeus. Des del govern municipal no volen donar dates de la previsió de finalització de les obres.

Aquest tram suma 600 metres de carril bici i s'ubicarà a la part esquerra de la carretera de Rubí (sortint de Sant Cugat). "Comencem a caminar per la connexió amb Rubí, com ja ho estem amb Cerdanyola", ha destacat el regidor de Mobilitat, José Gallardo. Un cop fet aquesta actuació, el carril bici ja ocuparà des de Rius i Taulet fins a aquest punt de la carretera de Rubí, després que fa unes setmanes entrés en funcionament el pas per vianants i ciclistes de l'hipòdrom.

Més info: En funcionament el nou carril per a bicis i vianants de l’Hipòdrom

Captura de Pantalla 2021 12 22 a les 13.06.49

Aquesta fase d'obres connectarà amb carril bici l'hipòdrom i aquest punt de la carretera de Rubí FOTO: Google Maps

A continuació s'impulsarà una tercera fase, que comprendrà el tros entre l'encreuament de la Boehringer i la rotonda del centre comercial. L'últim tram serà el que va per sota del pont de l'AP-7, que depèn de l'aprovació del Ministeri de Foment i l'haurà d'exectuar l'Incasòl. Aquest pas per sota l'autopista fa anys que acumula queixes de vianants i ciclistes per la seva perillositat i s'acumulen diversos retards. Tampoc hi ha cap calendari previst per completar el conjunt de l'obra.

Més info: 1,8 milions d'euros per dignificar la carretera de Rubí

L'espai pels vianants en aquest tram de la carretera de Rubí és precari FOTO: Artur Ribera

L'espai pels vianants en aquest tram de la carretera de Rubí és precari FOTO: Artur Ribera

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem