ERC-MES exigeix al govern que compleixi els acords sobre l'àrea verda i vermella

La formació interpel·la, així, al govern municipal i recorda que alguns d'aquests acords es van aprovar l'octubre del 2015

ERC-MES interpel·larà al govern municipal per exigir-li el compliment dels acords establerts en el Ple municipal sobre les àrees d'estacionament verda i vermella.

Els fets es remunten al ple municipal d'octubre del 2015, quan, de manera unànime, el ple va aprovar la creació d'una Taula de Mobilitat i el desplegament de les àrees d'estacionament verda i vermella, entre altres, en un termini inferior a 6 mesos.


D'altra banda, tal com detalla ERC-MES un dels altres acords plenaris que, des del govern municipal, no s'està complint en matèria de mobilitat, és la implementació de la zona vermella davant del CAP de Can Mates. Una moció presentada per Ciutadans i el PP

Finalment, des de la coalició d'esquerres recorden que l'acord d'estabilitat pressupostària signat entre ERC-MES i Convergència establia un calendari que preveia que a Josefina Mascareñas s'implantés una zona mixta verda vermella que permetés al veïnat poder estacionar sense limitació de temps i, alhora, als usuaris de la Casa de Cultura poder estacionar per un temps limitat de forma gratuïta. "En comptes d'això el govern municipal ha implementat una zona blava", ha afegit el regidor d'ERC-MES Èric Gómez.

Gómez, que ha titllat la situació de "greu", considera que aquests incompliments es deuen al fet que "aquestes mesures el govern no se les creia. Ho atribuim a la seva voluntat, no és pas per deixadesa". 



Amb aquesta interpel·lació des d'ERC-MES esperen que el govern municipal presenti un calendari per implementar les àrees verda i vermella allà on el Ple municipal havia acordat. 

Tot i això, la formació ha afegit que si en els pròxims dies el govern no respon a aquest requeriment, de cara al ple de maig, portaria una moció "per tal que el govern expressi clarament que ha canviat de parer i que no està per la implementació de les àrees d'aparcament verda i vermella i que continuarà desplegant la zona blava". 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem