FGC recupera el servei fins a les 2 de la matinada els divendres i dissabtes

Durant l'1 de juliol es van superar les 100.000 validacions a la línia Barcelona-Vallès

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya recupera a partir d'aquest 3 de juliol el servei fins a les 2 de la matinada els divendres i dissabtes de tot l’any. D’aquesta manera, la companyia oferirà altre cop el 100% de les freqüències, alterades els darreres mesos per efecte de la pandèmia. A més, els Centre d’Atenció al Client així com l’Oficina de confecció de carnets de pensionista reobriran al públic a partir del pròxim dilluns, 6 de juliol.

 

De mica en mica la normalitat es va imposant i FGC recupera el servei nocturn que havia estat suspès pel coronavirus en un moment en què la demanda a les línies metropolitanes ja arriba al 50% del que és habitual en un mes de juliol i va clarament en augment. Dimecre 1 de juliol es van superar les 143.000 validacions diàries: 103.500 a la línia Barcelona-Vallès i 40.000 a la Llobregat-Anoia.

L’única línia que encara quedarà alterada serà l’L7, en aquest cas com a conseqüència de les obres d’ampliació i millora de l’estació de Pl. Catalunya i que obliguen a mantenir aquesta línia com un servei llançadora entre Gràcia i Av. Tibidabo. El que sí que es farà serà incrementar la freqüència de pas dels trens, que a partir d’aquest pròxim dilluns serà d’un tren cada 6 minuts de dilluns a divendres. Els caps de setmana i festius es manté en un tren cada 15 minuts.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem