Jornada festiva a la Floresta per reclamar més seguretat de camí a l'escola

Veïns i famílies de La Floresta fa temps que denuncien la inseguretat per creuar la rotonda de Can Pagan i anar a l'escola

Veïns i veïnes de La Floresta han organitzat una jornada festiva per reivindicar més seguretat a la rotonda de Can Pagan, a la carretera de Vallvidera. Es tracta d'un punt per on passen moltes famílies i infants que van fins a l'Escola de La Floresta.

 

La convocatòria és aquest divendres, 21 de juny, a les 16.30 a la rotonda de Can Pagan a la carretera de Vallvidrera. Els nens i nenes faran cartells per omplir la carretera i sensibilitzar els conductors. A més, i coincidint amb el Dia Internacional de la Música, es convida a portar instruments i estris per fer soroll. El berenar el posarà l'Associació de Famílies d'Alumnes de l'Escola La Floresta.

 

Semàfor a demanda

Famílies del barri fa anys que reclamen a l'Ajuntament de Sant Cugat solucions per millorar la seguretat en aquesta rotonda, que forma part del camí per anar a l'Escola La Floresta. Segons alguns veïns, és un punt perillós tant pels vianants com pels vehicles. Les principals demandes són un semàfor a demanda per poder creuar sense perill i desacceleradors i control de velocitat per evitar ensurts i accidents en una zona on els cotxes passen a una velocitat important.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem