Les Planes reclama la solució a la mobilitat del barri

Les Planes celebra el consell de barri el pròxim dimecres, 5 d'octubre

L’Associació de Veïns de Propietaris de les Planes ha demanat al Consistori una resposta pel que fa a les demandes per millorar la mobilitat del barri.

En aquest cas, els veïns reclamen que abans del pròxim consell de barri, que tindrà lloc el dimecres 5 d’octubre, el Consistori proposi la solució als problemes de mobilitat.

Tot i que la problemàtica ve d’anys enrere, el passat mes de febrer, durant el consell de barri, els veïns es van mostrar crítics amb la mobilitat de les Planes, situació a la qual l’Ajuntament es va comprometre a trobar una solució i estudiar les propostes que els veïns, a través del grup de treball de mobilitat i seguretat, els havien fet arribar.

Els veïns de les Planes proposen modificar l’horari dels busos i que aquests vagin amb més consonància amb l’arribada dels trens de Ferrocarrils de la Generalitat a l’estació, que es modifiqui la franja horària del bus que arriba a la Floresta i que es revisi el recorregut del barri, ja que en alguns sectors del districte no hi arriba, com pot ser Can Cortés.

Des de les Planes també demanen que es posi en marxa l’acord aprovat al passat ple de juliol, de destinar dues persones de la nova convocatòria dels plans d’ocupació municipals per dur a terme tasques de manteniment i neteja a les Planes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem