contingut promocionat
Maas logo

 

 

Maas i les millors solucions integrals de mobilitat a Sant Cugat

El concessionaris oficials Maas Ondinauto i Maas Autos Vilarasau, referents a Sant Cugat

El grup d’automoció Maas, ha reforçat la seva presència a Sant Cugat oferint un ampli ventall de solucions integrals de mobilitat. Amb més de 55 anys d’experiència en el sector, Maas ha sabut adaptar-se a les diferents tendències en el consum de mobilitat, així com a les necessitats de cada conductor.

Més info: Apropa't al nou espai exclusiu de Cupra a Sant Cugat

Maas, líder en solucions integrals de mobilitat a Catalunya

És per això que s’ha convertit en un dels líders en solucions integrals de mobilitat a Catalunya, amb més de 1.500 vehicles disponibles de manera continuada per a lloguer per hores/dies i subscripció per mesos a través de la seva marca Maas Mobility, venda de vehicles seminous i d’ocasió de totes les marques mitjançant la plataforma de compravenda Dravit.es, concessionaris i serveis oficials postvenda de 8 marques comercials (Citroën, SEAT, CUPRA, DS, Nissan, Kia, ŠKODA i Opel), corredoria d’assegurances, venda i distribució de recanvis originals i gestió de flotes per a empreses.

Instal·lacions Maas de qualitat a Sant Cugat

A Sant Cugat, Maas ofereix unes completes instal·lacions ubicades a la carretera de Rubí, 22-26, al costat del recinte vintage Mercantic. Allà es troba l’espai comercial Maas Autos Vilarasau, el concessionari oficial Citroën, que comparteix localització amb Maas Ondinauto SEAT. Totes dues marques ofereixen serveis de venda de vehicles nous, vehicles d’ocasió i servei postvenda amb les millors garanties i recanvis oficials.

A més, els clients que visitin els concessionaris Maas Autos Vilarasau Citroën o Maas Ondinauto SEAT, ubicats al número 22-26 de la carretera de Rubí, podran gaudir de 1.600 metres quadrats d’instal·lacions, beneficiar-se d’aparcament gratuït i emprar el servei de taller.

Primer CUPRA City Garage

Però la presència de Maas a Sant Cugat no acaba aquí. Des de fa aproximadament un any, el grup automobilístic va escollir Sant Cugat per inaugurar el primer CUPRA City Garage, un dels primers concessionaris CUPRA situats al ben mig del cor urbà d’Espanya.

Més info: El grup Maas Ondinauto presenta a Sant Cugat el CUPRA City Garage

El CUPRA City Garage Sant Cugat està ubicat al número 20 de l’Avinguda Rius i Taulet, oferint al client una experiència única i poc convencional. En aquest concessionari integrat dins la xarxa comercial de Maas Ondinauto, el client pot descobrir l’àmplia gamma de vehicles nous de CUPRA, la marca que està revolucionant el mercat automobilístic espanyol.

Instal·lacions  de Maas Autos Vilarasau i  Maas Ondinauto SEAT a Sant Cugat. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem