Nou matí de retards i avaries als FGC: més d'una hora de Sant Cugat a Sarrià

Aquest dijous, una avaria ja va provocar retards i les queixes els usuaris de Ferrocarrils

Una avaria a Baixador de Vallvidrera està generant problemes en tota la línia de Ferrocarrils de la Generalitat del Vallès. Sí ahir el servei es va suspendre durant 40 minuts per una altra avaria, aquest 2 de desembre al matí s'ha repetit la situació. FGC ha informat que les línies S5 i S55 han estat suprimidres i que els trens de la S1 i S2 s'aturen a totes les estacions.

L'avaria ha provocat retards en els horaris dels trens en la línia de FGC i aglomeracions de moltes persones en algunes estacions, com a Sant Cugat. A més, hi ha trens que han estat aturats amb gent a dins, i altres combois que han parat durant uns deu minuts a cada estació. L'avaria ha quedat resolta passades les onze del matí i, segons Ferrocarrils, el servei s'ha normalitzat cap a les dotze.

Els usuaris de Ferrocarrils han mostrat a través de les xarxes socials la seva indignació amb una situació que, asseguren, comença a ser massa habitual en un servei que fins fa poc destacava per la seva eficiència. Els trajectes fins a Barcelona s'han fet interminables, i els usuaris parlen de més d'una hora, per exemple, per anar de Sant Cugat a Sarrià, recorregut que habitualment es fa en poc més de 10 minuts.

Es poden fer reclamacions a FGC a través d'aquest espai web.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem