Nou Nissan Qashqai Crossover

La pantalla avançada i personalitzable Driver-Assist del Qashqai mostra la informació important

Quan Nissan va llançar el Qashqai el 2007, va inventar un nou concepte de vehicle. Ara, el Crossover original ha tornat amb un atrevit i renovat disseny, la tecnologia més avançada, funcions de connectivitat de darrera generació i una conducció i maniobrabilitat que donen un control dinàmic total al conductor.

El Nissan Qashqai és un Crossover familiar que incorpora nombroses característiques per fer que la conducció sigui més segura i agradable. Compta amb un equipament i acabats de primer nivell. Les càmeres i sensors dels 8 sistemes de seguretat es combinen per aportar-vos seguretat i donar-vos el control sobre l’entorn en tot moment. 

La pantalla avançada i personalitzable Driver-Assist del Qashqai mostra la informació important (com la navegació pas a pas, les ajudes de conducció i la informació sobre la música) davant dels vostres ulls perquè pugueu concentrar-vos en la carretera.

Les aplicacions NissanConnect ofereixen accés senzill als vostres mitjans socials favorits, serveis de viatges i molt més. A més, gràcies al reconeixement per veu podeu mantenir la vista en la carretera i les mans en el volant.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem